کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765949850 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319383 | نظرات: 38031
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

گوگل رایانه کوانتومی با سرعتی استثنایی می‌سازد

رایانش کوانتومی یکی از چندین راهکاری است که کمپانی‌های پیشرو در زمینه‌ی فناوری برای بهبود قدرت پردازشی رایانه‌ها در حال انجام تحقیقات روی آن هستند. گوگل ساعاتی پیش اعلام کرد که الگوریتمی در حوزه‌ی رایانش کوانتومی توسعه داده که قادر است مسائل را ۱۰۰ میلیون بار سریع‌تر از رایانه‌های معمول حل کند.

به گزارش سافت گذر به نقل اززومیت؛ گوگل اعلام کرد که الگوریتمی را برای رایانش کوانتومی توسعه داده که می‌تواند از طریق آن مسائل را ۱۰۰ میلیون بار سریع‌تر از رایانه‌های معمول موجود حل کند. در صورتی که این موضوع صحت داشته باشد می‌توان امیدوار بود تا پیشرفتی خارق‌العاده در هوش مصنوعی اتفاق بیفتد و سرعت پیشرفت در حوزه‌های مختلفی نظیر برنامه‌های فضایی بسیار بالا خواهد رفت، از این‌رو باید در انتظار پیشرفت‌هایی در برنامه‌های فضایی ناسا باشیم.

ناسا و گوگل از سال ۲۰۱۳ همکاری خود را در زمینه‌ی سیستم رایانه‌ای D-Wave X2 آغاز کرده‌اند. براساس اطلاعات موجود به نظر می‌رسد این سیستم رایانه‌ای را باید اولین رایانه‌ی کوانتومی قابل استفاده در جهان خواند. البته تا دیروز که گوگل خبر توسعه‌ی الگوریتم خود را داد، هیچ یک از متخصصان قادر به اثبات این موضوع نبودند که رایانه‌ی مورد نظر با استفاده از رایانش کوانتومی به حل مسائل پرداخته و محاسبات خود را مبتنی بر این فناوری جدید انجام می‌دهد.

براساس اطلاعات ارائه شده روش مورد استفاده توسط گوگل مبتنی بر راهکار quantum annealing است. تکنیک quantum annealing روشی است که در آن تمام کمینه‌های یک تابع از میان راهکار‌های مختلف تعیین می‌شود. به زبان ساده‌تر در این روش بهینه‌ترین راه ممکن برای حل مساله پیدا شده و از آن استفاده می‌شود. دانشمندان در سال‌های اخیر تحقیقات گسترد‌ه‌ای را در مورد quantum annealing انجام داده‌اند. دو روش اصلی که دانشمندان در سال‌های اخیر تحقیقات زیادی را روی آن انجام داده‌اند شامل simulated anneling و quantum monte carlo است.  البته این دو روش بصورت شبیه‌سازی شده در رایانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت تا اینکه متخصصان در گوگل موفق شدند آن را در D-Wave system پیاده کنند.

سیستم رایانش کوانتومی گوگل

گوگل اخیرا سیستم رایانه‌ای خود را در برابر رایانه‌هایی که به روش پیاده‌سازی شده از quantum monte carlo و simulated annealing استفاده می‌کنند مورد آزمایش قرار داده و نتایج آن را نیز منتشر کرده که بسیار جالب توجه است. براساس اطلاعات ارائه شده که می‌توانید در نمودار بالا نیز مشاهده کنید، متد گوگل به راحتی دو متد مورد نظر را شکست داده است. این سیستم موفق شده تا یک تابع با داشتن بیش از ۱۰۰۰ متغیر دودویی را ۱۰۰ میلیون بار سریع‌تر حل کند.

گوگل نتایج به دست آمده را بسیار امیدوار کننده خوانده است. البته باید به این موضوع اشاره کرد که این روش هنوز از نظر تحقیقاتی پایان نیافته و تا استفاده و عرضه‌ی آن به عنوان یک محصول تجاری راه درازی باقی است. با استفاده از این روش می‌توان رایانه‌های هوشمندتری ساخت که قابلیت یادگیری بهتری دارند و در نتیجه می‌توانند بصورت هوشمندانه‌تری به تحلیل و بررسی مسائل بپردازند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 29482 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: zoomit تاریخ خبر: 1394/09/20 تعداد مشاهده: 2016
کلید واژه ها: ,
سافت گذر
نظرات بینندگان

شایان 1394/09/20 16:27
کاش ما هم در کشورمان از صفر شروع میکردیم و حداقل کامپیوتر های مراکز امنیتی و نظامی مان را از صفر تا صد خودمان میساختیم حالا با هر فیزیکی، چه الکترونیک چه کوانتوم چه زیستی و... از هر راه که راحت تر میشد به هدف رسید. امروز در جهانی زندگی میکنیم که سخت افزار و سی پی یو ها هم برای ایالات متحده اطلاعات ما را ارسال میکنند و دیگر جاسوسی از حد نرم افزاری در بین ابر قدرت ها فراتر رفته